Zekeraanhetwerk is een landelijk netwerk van gedreven en gepassioneerde freelance loopbaanprofessionals die jarenlange ervaring hebben in 2e en 3e spoor re-integratietrajecten, outplacement of beide. Stuk voor stuk coaches die bereid zijn drie stappen extra te zetten en die dag en nacht klaarstaan om uw werknemers te begeleiden. Op hun eigen specifieke wijze en met hun eigen branchespecifieke kennis, werkervaring en lokale netwerk geven zij adviezen. Dit lokale netwerk aangevuld met ons landelijke netwerk zorgt ervoor dat uw medewerkers de grootste kans hebben om ingangen te vinden bij nieuwe potentiële werkgevers en/of werkervaringsplaatsen.

    Zekeraanhetwerk biedt maatwerkoplossingen voor uw werknemers die langere tijd ziek zijn en niet kunnen terugkeren in hun huidige functie of die boventallig zijn verklaard. In het geval van uitval zoeken wij naar mogelijkheden om uw medewerker naar ander werk te begeleiden. Wij bieden ondersteuning bij alle stappen die iemand moet nemen en maatwerkoplossingen voor individuele medewerkers.

    Onze loopbaanadviseurs bevinden zich door het hele land, hebben verschillende achtergronden en brengen allemaal hun eigen bijzondere expertise mee. Bij de match met een medewerker houden wij hiermee zoveel mogelijk rekening.

    Wilt u weten waar de loopbaancoaches precies zitten?
    Vraag vandaag nog een offerte aan of kom eens op de koffie