Door de combinatie van ons unieke, innovatieve en bewezen effectieve platform met onze landelijk opererende, ervaren, gepassioneerde en resultaatgerichte loopbaancoaches, ontstaat een nieuwe revolutionaire werkpropositie. Niet alleen met de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid, maar tegelijkertijd tegen aantrekkelijke tarieven. Door onze krachten als freelancers te bundelen, efficiënter te werken dan anderen en slim gebruik te maken van de nieuwste middelen en technologieën zijn wij in staat u de Werk Revolutie aan te bieden.

In onze aanpak staat het platform Zekeraanhetwerk centraal. Hierin krijgen uw werknemers alle antwoorden op vragen die zij gedurende hun weg naar nieuw werk tegenkomen. Wanneer ze problemen ondervinden en/of tegen persoonlijke barrières aanlopen, worden zij ondersteund door ervaren loopbaancoaches. Deze staan evenals ons platform 24×7 klaar om uw werknemers te ondersteunen.

outplacementCircle

Gerichte coaching
Elke medewerker is anders en heeft zijn eigen wensen, aanpak en mogelijkheden. Belangrijkste is hier tijdens de begeleiding zoveel mogelijk op af te stemmen. Door maatwerk te combineren met de inzet van ons platform kunnen wij efficiënter en effectiever onze tijd besteden. Belangrijke algemene en nuttige kennis brengen wij over middels video-instructie terwijl andere bureaus dit in aparte sessies doen. Hierdoor kunnen wij ons bezighouden met zaken waar uw medewerker echt behoefte aan heeft en meer bereiken met minder gesprekken.

Efficiënt maatwerk
Door deze nieuwe manier van werken zijn wij ook veel kostenefficiënter. Bovendien bieden we maatwerk. Niet elke werknemer heeft evenveel support nodig. Reden dat we ook met verschillende prijzen werken. Van geen support, naar ondersteuning tot totale begeleiding. Mocht de totale begeleiding met 8 gesprekken echter niet voldoende blijken, dan begeleiden we graag verder op basis van een aanvullende, transparante offerte. Hierdoor betaalt u slechts voor de diensten die uw medewerkers echt nodig hebben.

Wij garanderen dat uw medewerker ons traject als zinvol en leerzaam heeft ervaren en er positief op terugkijkt. Ongeacht het eindresultaat. Dit betekent uiteraard niet een waterdicht Poortwachtersrapport of de garantie van ander werk. Wij hebben er vertrouwen in dat uw werknemers tevreden zullen zijn!