Zekeraanhetwerk maakt onderdeel tegenwoordig uit van de Entrena organisatie van Linda van der Ploeg en is bedacht en ontworpen door Lars Timmermans.

Het initiatief voor het netwerk van freelance professionals Zekeraanhetwerk is ontstaan uit de wens om verandering te brengen in de aloude wijze waarop loopbaanbegeleiding en/of 2e en 3e spoor re-integratie worden uitgevoerd. Men maakt te weinig gebruik van de nieuwe mogelijkheden die het internet ons biedt.

Met Zekeraanhetwerk omarmen wij deze ontwikkeling en proberen we het effectiever aan te pakken dan anderen. En behalve effectiever ook tegen aantrekkelijke tarieven.

Door als freelancers samen op te trekken, is het mogelijk om een landelijk dekkend netwerk aan te bieden. Dit, gecombineerd met een innovatief platform dat effectief en efficiënt werken mogelijk maakt, resulteert in revolutionaire aanpak naar nieuw werk. Omdat een freelance loopbaancoach persoonlijk betrokken is bij een werknemer, is deze bereid om drie stappen extra te zetten en ook ’s avonds en in het weekend verantwoordelijkheid te nemen. Dit alles zorgt ervoor dat wij ervan overtuigd zijn dat werknemers tevreden zijn over onze dienstverlening. Volgens ons is klanttevredenheid dé kwaliteitsgarantie die telt.

Wij zijn ervan overtuigd dat het anders moet en kan binnen de re-integratiesector en willen dat bewijzen op basis van onze nieuwe manier van werken. Met een netwerk van freelancers, transparant en gericht op resultaat!

Wanneer spreken we af? Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

Vriendelijke groeten,

Linda van der Ploeg